29 Mart 2012 Perşembe

Yeşilin bu tonuna hastayımm :)



Başlıkta da dediğim gibi yeşilin bu tonuna hastayımm..Dün gece kesip bitirdiğim bluz-etek takımını hemen çektim ama anca bugün yükleyebildim.
etek çok basit beli lastikli..
kumaşın eninin tamamını kullandım  yanları dikip bele kanal dikip lastik geçirdim..
Bluzu da evde ki bir tişörtüm den çıkarttım.Bluza asıl havayı veren omzunda kı vatka tarzı süsler sanırım  babetimden sökmüştüm onları dünde elime geçtiler incilerle süsleyip bluzun omuzlarına diktim nasıl olmuş :)))

6 yorum:

  1. Çok hoş olmuş tebrik ederim :) ben elbise sandım önce. bu yaz 3 düğünümüz var bana da fikir oldu tek omuz yapıp uzununu deneyeceğim sanırım :) iyi günlerde giyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tşk ederim :) beğenmenize çok sevindim.. omzundakı süsler gibi yapmak isterseniz kurdeleye pili vererekte yapabilirsiniz:))

      Sil
  2. daha çok yazmandan yanayım. fikir olur bize de.takibe aldım bekliyorum yeni postlarını
    sevgiler
    acemiterzi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki aslında birçok şey yaptım ama bloguma koymaya vakit bulamıyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz herzaman yanıtlarım :)

      Sil
  3. çok şık görünüyo.dikişide pratik mi?
    ben aslında dikiş bilmiyorum ama pratikten bişeyler dikmekmeye çalışıyorum.bunun için blog hazırladım am a sizleri takip ederken vakit bulamıyorum ;)şaka biyana gerçekten çok şık biraz anlatırsan nasıl diktiğini çok mutlu olurum.en kısa zamanda bende istiyorum.gerçi yaptıklarımı yayınlamakta acemi ve ihmalkarım ama.............

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tşk ederim :)
      dikişide çok basit ama benim makınam beni biraz zorladı jarse kumasta dikiş atlattı :(
      tabiki resimli olarak etegi anlatırım bir sonraki postumda bluzu da birtane daha yapmaya çalısırm keserken resimlerim :)

      Sil